Контактирајте не

Повеќе информации

Адреса: ул. “Димитрија Чуповски” бр.27, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3214 314

Е-пошта: josipbrozmatura@yahoo.com

Работно време: 7:30-19:15 ч. пон.-пет.

Одговорно лице за информации од јавен карактер е Марта Горовска, може да ја контактирате на бројот на училиштето. Писмено обраќање може да се испрати на martagorovska@yahoo.com.

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt