Изложба од работилницата за социјална инклузија

5

На 01 Декември во Чифте Амам (Национална Галерија на Македонија) беше отворена изложбата од работилницата за социјална инклузија што се одржа на 27 и 28 Ноември. На работилницата учествуваа ученици од ДУЦОР ,,Партениј Зографски” и од СУГС ,,Јосип Броз -Тито” (од паралелката за Меѓународна Матура). Изложбата ја отвори Маја Димитрова – раководител на оваа работилница, а истата може да се посети до 5 Декември.

 

1 2 3 5 6 7