In Активности

По завршувањето со работилницата за стоп-анимација под раководство на Македонка Тошевски а во рамки на проектот инфомлади@креативни, на учениците кои учествуваа во работилницата на 08.05 2018 г.  им беа доделени сертификати за учество. Нивниот филм ќе може да се види на отворањето на фестивалот „Скопје Креатива“ на 11.05 2018 г. во 20 часот во МКЦ – Скопје.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt