In Активности

Во вторникот, на 13-ти ноември, 2018 г., во Македонската филхармонија, се одржа свеченоста по повод Одбележување на 13-ти Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје, на која Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, на годинешните добитници, на нашите сограѓани коишто дале свој придонес за негова афирмација, им ги врачи наградите и им се обрати на присутните гости. На свечениот настан присуствуваа Директорката на СУГС Гимназија „Јосип Броз – Тито“ – Скопје, Силвана Кржовска, и Професорот Алмир Мељовиќ.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt