In Новости

Во периодот 1.12-2.12. 2018 дел од колективот на нашата Гимназија имаше обука во делот на професионалниот развој и усовршување на тема SWOT анализа и изработка на развоен план-стратешко планирање. Знаењата со кои присутните професори се здобија ќе бидат добар мотив за успешното развојно планирање на нашето училиште.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt