Во Активности, Меѓународна

На 06.03.2020 год. ученици од четврта година  и ученици од трета година од паралелката за Меѓународна матура, во соработка  со Парламентарниот Институт  на  Собранието на Република Северна Македонија,  учествуваа на дебата „Имам став”.
Тие имаа можност да понудат три предлог решенија на конкретни теми и истите да ги одбранат пред комисија . Дебатата се одвиваше на ист начин како што работи Парламентот.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt