Во Настани
Вебинар – 37 прашања со Тами Ѓорѓиева
Вебинар со нашата поранешна ученичка Тамара Ѓорѓиева за нејзиното искуство и услови за студирање на NUY Abu Dhabi.
Регистрирање на https://bit.ly/2H6vbWm
Интерактивното следење на вебинарот ќе се одвива на 05 март во 17 часот во училницата бр. 22
Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt