In Соопштенија

Започна гласањето за избор на лого за Еразмус+ проектот ,,Обновливи извори на енергија” во кој учествува и нашето училиште. Нашиот предлог за лого на проектот го изработи ученичката Нина Станоеска од паралелката I-10.

Гласањето ќе се одвива според следните критериуми:

  1. Гласањето вклучува 5 логоа (по едно предлог- решение од секоја од земјите учеснички).
  2. Секој може да гласа само за едно лого, вклучувајќи го и предлог-логото од нашето училиште:

  1. Гласањето трае до 27 февруари.
  2. Логото што ќе освои најмногу гласови станува заштитен знак, лого на проектот во целина.
  3. Гласањето може да го остварите преку прашалникот на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwWls02bsbx6fqi5Q16u3gBkou3Mtdtyh48nlltFn4jkIYMA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link

Сите предлог логоа

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt