Во Соопштенија

Нашите ученици учествуваа на конкурсот за плакати организиран од Институтот „Данте Алигиери“ по повод одбележувањето на 700 години од смртта на Данте.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt