In Меѓународна, Соопштенија
Македонски јазик (Macedonian)

Учениците од паралелката IV 13 од програмата за Меѓународна матура го полагаа последниот екстерен испит во сесијата мај 2018. Им посакуваме одлични резултати на екстерните испити со надеж дека ќе успеат да се запишат на избраните факултети и ќе ги остварат своите соништа.

Англиски јазик (English)

The students of IV-13, a part of the International Baccalaureate program took their last external exam of the 2018 May session. We wish for them to have excellent results on their final exams, with hope that they will get accepted in all the universities they applied for and achieve their dreams!

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt