0

Потпишување договор со практикант

На ден 14.09.2018 година по иницијатива на директорката на нашата Гимназија се потпиша договор со практикантката Marlene Kolb од Германија, која ќе остане една година во нашата Гимназија и ќе [...]

0

Промоција на книгата “Липите кај Сарај куќа”

На ден 17.09. членовите на Клубот на читатели присуствуваа на промоција на книгата "Липите кај Сарај куќа" на писателката Лидија Дочовска Павловска. Настанот се одржа во просториите на Друштво [...]