In Германски, Настани

На ден 14.09.2018 година по иницијатива на директорката на нашата Гимназија се потпиша договор со практикантката Marlene Kolb од Германија, која ќе остане една година во нашата Гимназија и ќе биде вклучена во активностите на германските паралелки под менторство на проф. и координатор за Р.М. Rafael Wegiel и проф. Кристина Клиафа.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt