In Активности

Гостите од Катовице-Полска, заедно со своите домаќини – учениците од Програмата за Меѓународна матура  го посетија зимскиот рекреативен центар Попова Шапка. Планинската убавица блесна во сиот сјај поттикнувајќи ги учениците да ја искажат својата креативност во натпревар за изработка на скулптури од снег. Чистиот воздух, синото небо, белината на снегот и прекрасната природа, нас домаќините не направи горди на природните богатства на нашата прекрасна земја.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt