In Новости

Во рамки на програмата “Only Sky Is the Limit” која има за цел учениците да ги насочи кон студиски програми на најреномираните универзитети од целиот свет, на 15.10 2019 г. учениците проследија презентација за NYU New York, која ја водеше Juan Arellano, помошник директор за прием на NYU. На презентацијата учениците се запознаа со програмите, процесот за аплицирање на универзитетите во САД, како и со можностите за стипендирање на истите.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt