Во Активности, Меѓународна

На 26.12 продолжија КАС активностите на учениците од програмата за Меѓународна матура во објектите на градинките од ЈУДГ ОЦ „13 Ноември“ Скопје. Во објектот ,,Кукушка” преку уметност децата се запознаваа со планетите, а во Матичниот објект беа организирани натпревари во брзо пронаоѓање на играчки.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt