In Активности, Меѓународна

На 23.12 2019 г. започна реализацијата на долгорочниот проект во рамките на КАС часовите на учениците од програмата за Меѓународна матура во нашето училиште, во соработка со градинките од ЈУДГ ОЦ „13 Ноември“ Скопје.  Во објектот „Јасмин“  учениците подготвија и изведоа куклен театар, а потоа и учествуваа во ликовните активности на децата. Наредните активности од овој проект ќе се изведуваат во другите објекти на градинката, на 26.12 и 27.12 како и на крајот на јануари 2020 година.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt