Во Активности, Меѓународна

На 23.12.2019 во рамки на програмата “Coming home to shine” учениците од програмата за Меѓународна матура имаа можност да се запознаат со Сергеј Сарчевски, кој студира филм на  Универзитетот „Вестминстер“ во Лондон. По гледањето на неговиот краток филм ,,Што крие дождот”, кој премиерно беше прикажан оваа година на фестивалот Синедејс, yчениците разговараа за можностите за аплицирање на факултетите во Англија како и за студентскиот живот далеку од дома.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt