Во Активности

На 04.12 во Чифте Амам (Национална Галерија на Македонија) беше отворена изложбата на дела од завршната работилница на проектот „Јас и ти, едно сме”, на која учествуваа нашите ученици од паралелката за меѓународна матура заедно со учениците од училиштето за деца со оштетен слух и говор „Партенија Зографски”. На отворањето пред многубројната публика за значењето на овој проект говореа: директорката на Националната галерија Дита Старова Ќерими, координаторката на овој проект Маја Димитрова, заменикот минcистер за труд и социјална политика како и холандскиот амбасадор (проектот беше изведен со поддршка на Холандската амбасада во Македонија).

ВИДЕТЕ ГО ВИДЕОТО

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt