In Активности

Во рамки на кампањата „Нема оправдување” за подигање на свеста за превенција на родово базирано насилство, учениците од паралеката за Меѓународна матура со професорките Ксенија Хаџитосева-Аврамчева и Гордиана Ѓоргова ја проследија проекцијата на наградениот филм на Теона Стругар-Митевска „Господ постои и името и е Петрунија” во катчето за млади на ЕУ инфо центарот. По проекцијата се вклучија во дискусијата и се запознаа со режисерката и амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt