Во Соопштенија
Драги полуматуранти, Ве известуваме дека објавиивме огласот за упис на ученици во СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“ за учебната 2021/2022 година. Во прва година ќе се запишат 408 ученици во 12 паралелки според наставните планови и програми.
Recommended Posts
Коментари
 • Ирена Мојсовска
  Одговори

  Почитувани,

  Ќе ве молиме да поставите Пријава за запишување на ученици во прва година за да може да ја испринтаме и пополниме.

  Ви Благодариме на разбирањето.

  Поздрав

  Ирена

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt