In Соопштенија
ПОЧИТУВАНИ ПОЛУМАТИРАНТИ, ОВДЕ МОЖЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ТЕРМИНИТЕ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ВО НАШАТА ГИМНАЗИЈА ПО АЗБУЧЕН РЕД ВО ДЕНОВИТЕ 14,15,16 и 17.06 2021 ГОДИНА.
НА ЛИНКОТ ВО ПРИЛОГ Е ПРИЈАВАТА ЗА УПИС.
Recommended Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt