Во Активности

Нашите ученици се активни и за време на летниот распуст. Катерина Алексова, ученичка од програмата за мeѓународна матура, како член на националниот Competitive College Club, во проектот поврзан со целите за одржлив развој изработи видео наменето за ученици од прво до шесто одделение каде објаснува една комплексна тема “Обновлива Енергија” на наједноставен начин.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt