In Активности

Нашата ученичка Ведрана Петрова се закити со престижната награда „13 Ноември“ на Град Скопје, за 2020 година. Наградата се доделува на физички и правни лица како знак на признание на Градот Скопје за остварувања во различни сегменти на животот, трудот и творештвото. Ведрана ја добива оваа награда во категоријата ученици и студенти, за творечки труд и континуирани успешни постигнувања во наставните и воннаставните активности што претставуваат посебен придонес за напредок и афирмација на Градот Скопје.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt