In Активности

На 8 и 9.10.2020 г. учениците од програмата на меѓународна матура беа во посета на Музејот на Современата уметност. Оваа посета е почеток нареализација на двомесечниот проект воорганизација на Одделот за едукација икустосот Виолета Савевска.  Учесницитево проектот имаа можност да ја видат изложбата фотографии Таму одрежисерот Милчо Манчевски, како изложбата “Panic room “ – дела од повеќесовремени македонски автори. Посетитена учениците се одвиваа според ситепротоколи за заштита од Ковид -19.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt