Во Активности
Признанија и награди за ученици и професори – ментори: Коле Павлов и Ивона Младеновска од СУГС “Јосип Броз – Тито” од Скопје. Ученичката Јоана Петреска од паралелката 1-4 е третонаградена на 57-тиот државен натпревар за млади истражувачи.
Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt