In Активности

Промотивни видеа за нашата земја и нашиот град, изработени од учениците вклучени во Еразмус+ проектот „Нашиот живот во наши раце”. (Финален дизајн и изработка на видеото за нашата земја: Ведрана Петрова).

Музика користена во видеата:

  •  „Јовано, Јованке” од албумот „Носталгична љубов” на Благој Ламњов
  •  „Опа-Тиха” од албумот „Трета мајка” на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ
  •  „Учи ме мајко, карај ме” од албумот „Божилак” на Тоше Проески
  •  „Сербез Донка” од албумот „Носталгична љубов” на Благој Ламњов
  • “Taftalidze Shuffle” од албумот “Taftalidze Shuffle” на Влатко Стефановски
Recommended Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt