In Активности

Нашите ученици, професори и директорката на задача за исполнување на мисијата на училиштето за подигање на еколошката свест и промена на навиките со цел почисто и поубаво Скопје. Под мотото „Сите сме одговорни!”, на 17.6.2021 год. членовите на Еразмус+ и еТвининг проектот „Нашиот живот во наши раце”, реализираа еко-акција, собирање отпад во централното градско подрачје.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt