In Активности, Меѓународна

Учениците од трета година паралелка Меѓународна матура во нашата гимназија го одбележаа Интернационалниот ден на озонот – 16 Септември. На часот по хемија со нивниот наставник  Ксенија Хаџи Тосева Аврамчева приредија изложба од постери изработени од нив. 16 Септември се одбележа и со проекции на кратки филмови според програмата на ООН за заштита на озонот.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt