Во Активности

На 09.09.2021 учениците од паралелките со  програмата на Меѓународна матура ја посетија ретроспективната изложба на Тања Балаќ во Националната Галерија (објект Чифте Амам)

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt