Во Активности, Меѓународна

На 22.09.2021 во рамки на едукативната програма на проектот: „Допирот – Идни екологии“ , од Национална Галерија во објектот Мала станица, учениците од IV година од паралелката со Меѓународна матура учествуваа во работилницата: „Иднината е тука, Одржлива изработка на хартија“ под водство на кураторот Ана Франговска и уметникот Ана Јованоска. Со оваа работилница, учениците научија како да направат сопствена одржлива рециклирана хартија.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt