In Активности

Во рамки на  Еразмус+ проектот од нашето училиште:“Student Centered Effective Classroom“ („Ефективна училница насочена кон ученикот“), финансиран од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, професорките Анкица Наумовска, Снежана Бојчин и Ангелина Дамјаноска – Наумоска присуствуваа на  обуката  ICT as a Tool for a Student-Centered Classroom, што се одржа од 23.09 до 02.10. 2021  во Фиренца, Италија

Recommended Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt