Во Активности, Меѓународна

На 21.09 учениците од III-14, паралелката со програмата за меѓународна матура, беа во посета на Националната Галерија (објект Чифте Амам) при што ја разгледаа изложбата на Горан Деспотовски. Потоа тие учествуваа на работилница во која работеа со материјали користени за изложбата, а при тоа дадоа свои видувања за темите опфатени во неа.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt