Во Соопштенија

На изборот за официјално лого на Еразмус+ проектот „Нашиот живот во наши раце“, за најдобро е прогласено логото на нашата ученичка Ивана Филева од паралелката II-3.

Покрај нас на натпреварот учествуваа и најдобри решенија од партнерските  училиштата од Полска (Specjalny Osrodek Szkolno-Wychowawczy w Sieradzu), Романија (Colegiul Economic “George Baritiu”), Грција (Geniko Lykeio Gazioy) и Италија (Liceo Scientifico statale Santi Savarino Partinico). Гласањето се реализираше на Фејсбук страницата на проектот со претходно утврдени правила и критериуми.

Честитки за Ивана како и за сите ученици што учествуваа на интерните конкурси, особено за победниците, за вложениот труд и креативните решенија.

 

Линк до Фејсбук страницата на проектот:

https://www.facebook.com/groups/508610086764865/permalink/540513606907846/

Recommended Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt